Welkom op de Homepage van            Theo en Annette Pieterman  
Introductie Donau cruise 2016 Adriatic Dreams 2015 RHS Costa 2013 Ryndam 2012 RHS fjorden 2011 Cappadocie 2011 Caribean 2010 RHS Baltic 2009 Noorwegen 2008 Cuba 2007 Cruise 2007 Vietnam 2006 India 2005 Mexico 2004 Costa Rica 2003 Nepal Millenium Gastenboek
Om de twee jaar organiseren we voor de Nederlandse en Belgische Red Hat Society een cruise. Een  uitgelezen mogelijkheid om het leven op zee met zo een magnifiek cruise schip eens in je leven mee te  mogen maken  Op woensdag 15 mei 2013 gingen 100 dames mee met de Costa NeoRomantica, een chique cruiseschip  onder Italiaanse vlag van één van de grootste rederijen van Europa.  
De dag ervoor waren de dames uit alle delen van het land naar  Einhoven gekomen om met de bus naar Savona te worden vervoerd  met een overnachting in een hotel nabij Luzern in Zwitserland om zo  tijdig voor vertrek in Savona aan te kunnen komen. Onderweg al  dolle pret en het leek wel een schoolreisje zoals in vroeger jaren.  
Het was al weer de 3e keer, dat we zo een cruise voor de Red Hat Society organiseerden, waarbij niet  alleen het aanlopen van leuke havens centraal staat, maar ook het vieren van exclusieve Red Hat  Society feestjes op zo een waanzinnig mooi schip, zoals onze bon-voyage party, de galacocktail en het  galadiner, onze exclusieve romatica tea en niet te vergeten de Fancy Red Hat Parade.   Een geweldige ervaring om op zo een manier het ruime zeesop te kiezen voor een fantas- tische 9 daagse  reis naar Barcelona, Palma de Majorca, Malaga, Cadiz, Lissabon, het aanlopen van de Spaanse stad  Vigo voor een exclusieve excursie naar Santiago de Compostela, een belangrijk bedevaartsoord, waar  velen van ons wel eens naar toe willen maar daar nooit aan toekomen om uiteindelijk te eindigen in  Amsterdam.   Ook dit boottripje is er weer één uit duizenden. Een geweldige ervaring om op zo een manier het ruime  zeesop te kiezen voor een fabelachtige reis. Verwend worden en 's morgens weer wakker worden in een  andere haven om mooie dingen te zien, maar om dat samen te doen met dames van de Red Hat Society  is een feest, dat we niet snel meer zullen vergeten.  
Duizenden foto's zijn er gemaakt op deze reis en die vertellen vaak veel  meer dan woorden kunnen zeggen !!!